Articula’t

Articula’t és un projecte D’ART, EDUCACIÓ i INTERVENCIÓ SOCIAL, que ens permet articular processos d’aprenentatge artístic i la realització d’un mural participatiu en la comunitat. També s’incorporen processos de reflexió i diàleg, d’avaluació continua del procés d’aprenentatge i de l’impacte del mural en la comunitat.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un grup motor en col·laboració amb cada entitat participant, que s’encarregui de pintar el mural participatiu acompanyat per un artista. Un grup conformat per joves que puguin reflexionar sobre el contingut del mural, aprendre tècniques de graffiti i pintura, i pintar un mural en una jornada oberta a la participació de tota la comunitat.

La reflexió es fa entorn dels actors socials i la convivència d’aquests en l’espai públic, sobre les problemàtiques detectades i les oportunitats de canvi i transformació del barri, i/o sobre les necessitats d’expressar, comunicar i compartir amb la resta d’usuaris/es de l’espai les reivindicacions i reflexions que sorgeixin d’aquest procés.

2015

2016

2017

2018

2019