RICE en el projecte Vincles

RICE és un dels artistes que han participat en la fase d’espais interiors del projecte Vincles, el qual duem a terme amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. La temàtica del mural va ser escollida de manera col·lectiva entre entitats, veïns i veïnes del municipi.

Les escales que uneixen els carrers del barri Sant Josep són un mitjà de comunicació necessari per a entrellaçar. Per a algunes persones, són font de records i anècdotes, per a altres, fruit de treball i esforç amb un gran desenllaç en comú. Aquesta intervenció busca enriquir l’experiència de passejar pel barri, donant color i transformant el barri amb les mateixes veïnes i vies.

Es pot gaudir d’aquest mural a les escales de carrer Barbastre fins carrer de Badajoz i  carrer Bejar fins carrer Burgos. (Sant Vicenç dels Horts).

Tremendament influenciat pel pas del temps, RICE permet la seva imaginació fluir pels carrers de diferents ciutats i galeries, amb la intenció de traduir a la seva obra el que ell creu que és realment important explicar.

Mostra principalment el seu treball a l’exterior, però RICE també crea art per a galeries, cinemes, clients privats i projectes comunitaris; a més d’exercir un paper important com a educador d’arts.

Pintant activament a Barcelona, RICE ha realitzat nombroses obres en tota Europa. Ciutats com Londres, Berlín, Graz i Nottingham.