DOA OA en el projecte Vincles

Doa Oa és una de les artistes que han participat en la fase d’espais interiors del projecte Vincles, el qual duem a terme amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. La temàtica del mural va ser escollida de manera col·lectiva entre entitats, veïns i veïnes del municipi.

Les escales que uneixen els carrers del barri Sant Josep són un mitjà de comunicació necessari per a entrellaçar. Per a algunes persones, són font de records i anècdotes, per a altres, fruit de treball i esforç amb un gran desenllaç en comú. Aquesta intervenció busca enriquir l’experiència de passejar pel barri, donant color i transformant el barri amb les mateixes veïnes i vies.

Es pot gaudir d’aquest mural a les escales de carrer Còrdova fins carrer de Cadis. (Sant Vicenç dels Horts).

Doa Oa és una artista d’art urbà, muralista, i visionària. Per a ella, tot té dret a expandir-se, sense límits. El seu objectiu en crear art és poder aportar una emoció a la societat. De petita vivia entre la vegetació gallega, i allí va sentir pau i una connexió increïble amb la naturalesa.

Vol que tothom senti el mateix, i per això ens porta, de manera figurativa, un trosset d’ella als nostres carrers a través dels seus murals de flors, arbres frondosos i branques interminables.