COLECTIVO LICUADO en el projecte Vincles

Colectivo Licuado son un dels artistes que han participat en el Vincle Sutura Urbana del projecte Vincles, el qual duem a terme amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. La temàtica del mural va ser escollida de manera col·lectiva entre entitats, veïns i veïnes del municipi.

Els ponts, els túnels, les vies, simbolitzen la unió de dos llocs. Són un mitjà de comunicació necessari per a entrellaçar. Per a algunes persones, són font de records i anècdotes, per a altres, fruit de treball i esforç amb un gran desenllaç en comú. Aquest mural busca els punts d’interseccions entre cada persona de la ciutat, en la cerca de valors comuns: esforç, dedicació, fe, treball, amor.

Amb aquesta imatge es fa una al·legoria tant del quotidià, de la vida dins de la llar, com del treball realitzat anualment per a la preparació de les festivitats. Mans anònimes treballant per a una finalitat compartida que serà part de totes les persones.

Es pot gaudir d’aquest mural al pont dels FFCC de carrer Girona (Sant Vicenç dels Horts).

Colectivo Licuado es va formar fa cinc anys; és una empresa de pintura mural fundada per Camilo Núñez i Florència Durán. Avui el seu objectiu és pintar i treballar juntament, com un equip, donant color als espais públics i privats. Investiguen i combinen la cultura i la tradició d’un entorn particular, amb la seva pròpia estètica.