ROUND 3: MARGALEF

L’obra: Azar

L’atzar és una casualitat present, teòricament, en diversos fenòmens que es caracteritzen per causes complexes, no lineals i sobretot que no semblen ser predictibles en tots els seus detalls. La peça tracta de la disyuntiva entre individu i comunitat, i de com convergeixen tots dos elements segons l’escala d’interacció en un mitjà social com és la ciutat. La concentració de color magnifica una correlació de petites unitats aleatòries que sota un mateix patró discorren en adreces paral·leles.

L’artista: Margalef

margalef és una plataforma d’experimentació centrada en projectes que combinen Art i Arquitectura, abordant contextos urbans a través del llenguatge artístic. Gran part dels treballs són instal·lacions efímeres que intervenen el espai públic i construeixen noves cartografies per interactuar amb l’espectador i l’entorn.

La fragmentació de la geometria, els patrons, i el color, caracteritzen les seves obres fins ara, així com l’ús de materials industrials que són treballats amb una sinceritat tècnica pròpia de l’artesania, i que remeten als codis de llenguatge urbà.

Dins aquesta exposició ens presenta una mostra del treball en petit format, petites maquetes amb material reutilitzat, i que defugi de lo efímer per a gaudir-ne per primer cop sense condicionants de lloc i temporalitat.

https://www.instagram.com/margalef.co/