HOSH

CAT

Hosh va començar a pintar grafiti l’any 1991 en la seva ciutat natal, Eivissa. El 1996 degut a la seva inquietud artística es trasllada a Barcelona on estudiarà la carrera de Belles arts. Paral·lelament continuarà, fins el dia d’avui, amb la seva trajectòria com escriptor de grafiti.
El grafiti es el seu motor que l’impulsa a viatjar a diferents països (Estats units, Brasil, Alemanya, Suècia, França, Bèlgica, etc.) per realitzar intervencions en diferents espais urbans.
Hosh es un d’aquells escriptors de grafiti que va assumir amb naturalitat la transició al llenç I al mural de gran format.

ESP

HOSH comenzó a pintar graffiti en 1991 en su ciudad natal, Ibiza. En 1996 debido a su inquietud artística, se traslada a Barcelona donde estudiará la carrera de Bellas Artes.Paralelamente continuará, hasta el día de hoy, con su conocida trayectoria como escritor de graffiti.

Es el graffiti el motor que le impulsa a viajar a diferentes países (Nueva York, Brasil, Alemania, Suecia, Francia, Bélgica, etc.) para realizar intervenciones en diversos espacios urbanos.

HOSH es uno de esos escritores de graffiti que asumió con naturalidad la transición al lienzo y al mural de gran formato.
ENG

Hosh began to paint graffiti in 1991 in Ibiza. In 1996, he moved to Barcelona where he cursed Fine Arts.

In parallel, he kept writing graffiti and travelled to different countries and cities (New York, Brazil, Germany, Sweden, France, Belgium…) in order to realize interventions in different urban spaces.

He is one of the graffiti writers who passed naturally to canvas and big walls. His style is characterized by colorful characters and letters, and by his LEDs installations.

MURAL 12+1 HOSH