ROUND 11: HOSH

CAT

Hosh va començar a pintar grafiti l’any 1991 en la seva ciutat natal, Eivissa. El 1996 degut a la seva inquietud artística es trasllada a Barcelona on estudiarà la carrera de Belles arts. Paral·lelament continuarà, fins el dia d’avui, amb la seva trajectòria com escriptor de grafiti.
El grafiti es el seu motor que l’impulsa a viatjar a diferents països (Estats units, Brasil, Alemanya, Suècia, França, Bèlgica, etc.) per realitzar intervencions en diferents espais urbans.
Hosh es un d’aquells escriptors de grafiti que va assumir amb naturalitat la transició al llenç I al mural de gran format.

“Sense títol” para el 12+1
Hosh juga entre colors I llums amb una obra que barreja pintura e instal·lació: a la nit el mural es transforma en un llenç de llums gràcies a un circuit de LEDS que il·lumina l’obra I atrau les mirades.

ESP

HOSH comenzó a pintar graffiti en 1991 en su ciudad natal, Ibiza. En 1996 debido a su inquietud artística, se traslada a Barcelona donde estudiará la carrera de Bellas Artes.Paralelamente continuará, hasta el día de hoy, con su conocida trayectoria como escritor de graffiti.

Es el graffiti el motor que le impulsa a viajar a diferentes países (Nueva York, Brasil, Alemania, Suecia, Francia, Bélgica, etc.) para realizar intervenciones en diversos espacios urbanos.

HOSH es uno de esos escritores de graffiti que asumió con naturalidad la transición al lienzo y al mural de gran formato.

“Sin titulo” para el 12+1

Hosh juega entre colores y luces con una obra que mezcla pintura e instalación: a la noche, el mural se transforma en un lienzo de luces gracias a un circuito de LEDs que ilumina la obra y atrae las miradas.
ENG

Hosh began to paint graffiti in 1991 in Ibiza. In 1996, he moved to Barcelona where he cursed Fine Arts.

In parallel, he kept writing graffiti and travelled to different countries and cities (New York, Brazil, Germany, Sweden, France, Belgium…) in order to realize interventions in different urban spaces.

He is one of the graffiti writers who passed naturally to canvas and big walls. His style is characterized by colorful characters and letters, and by his LEDs installations.

“Untitled” for the 12+1

Hosh is playing with colors and lights with this intervention that mixes painting and installation: when nighfalls, the mural becomes a lights canvas thanks to a LEDs circuit that lights up the work of art and appeals glazes.