12+1 és un projecte que pretén portar el concepte de galeria a un altre nivell, a una escala i un llenguatge diferent també als murals de gran format, creant un espai expositiu a peu de carrer, més pròxim a la ciutadania i ubicat estratègicament. Cada edició d’aquest projecte tindrà una duració de 12 mesos, 1 per cada artista participant. Els artistes pintaran sempre sobre el mateix espai i la seva obra romandrà exposada durant 30 dies fins a la realització d’un nou mural del següent artista. En finalitzar els 12 mesos els artistes exposaran la seva obra d’estudi (quadres, il·lustracions,
escultures, etc.).

Aquest projecte està actualment en funcionament a Sant Feliu de Llobregat i L’Hospitalet de  Llobregat en col·laboració amb altres entitats locals.

VEURE MÉS

“Art als murs: millora de l’espai públic a través de la comunitat” és un projecte social i educatiu amb joves d’entre 13 i 22 anys.
La creació i formació d’aquest grup respon a la necessitat urgent d’actuacions comunitàries a la ciutat de l’Hospitalet amb un espai públic molt degradat. Aquestes actuacions no només recuperen espais urbans deteriorats, sinó que estableixen vincles entre entitats o col·lectius locals i joves interessats en l’art.
El projecte consta de 3 fases: formació, apoderament i continuïtat, i es realitzarà en continu durant els primers mesos del 2018.

VEURE MÉS