Obrim noves convocatòries de cara al curs 2019-2020.

Busquem artistes per als següents projectes: 12+1 a Sant Vicenç dels Horts (12 artistes), Vincles a Sant Vicenç dels Horts (4 artistes) i Contorno Urbano Gallery (3 artistes). La convocatòria del 12+1 de L’Hospitalet de Llobregat s’obrirà pròximament i es gestionarà a través de l’Ajuntament, no a través d’aquest formulari.

Et pots inscriure a una, dues o tres convocatòries, demanem, però, que omplis el formulari una vegada només, adjuntant les fitxes de les tres convocatòries (cada convocatòria té una fitxa) al mateix apartat del formulari i amb la resta de documentació necessària.

Convocatòria oberta de les 00h del 7 d’agost de 2019 a les 24h del 15 de setembre de 2019 (GMT +1)

12+1 en L’Hospitalet de Llobregat (PRÒXIMAMENT)

4ª edició d’aquesta galeria a cel obert, situada a la sortida del metro de La Torrassa. Primera intervenció al setembre/octubre del 2019. Busquem 12 artistes. L’inscripció es farà a través del web de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

12+1 en Sant Vicenç dels Horts

2ª edició d’aquesta galeria a cel obert, situada en un dels túnels del municipi. Del novembre del 2019 al setembre del 2020. Busquem 12 artistes.

Descarregar bases 12+1 de Sant Vicenç dels Horts (CAT)

Descarregar fitxa d’inscripció 12+1 de Sant Vicenç dels Horts (CAT)

VINCLES a Sant Vicenç dels Horts

Es tracta d’intervenir de manera comunitària amb veïns i veïnes del municipi diversos passatges d’escales al barri de Sant Josep. Les intervencions es faran al llarg de la tardor del 2019. Busquem 4 artistes.

Descarregar bases del projecte VINCLES (CAT)

Descarregar fitxa d’inscripció del projecte VINCLES (CAT)

Contorno Urbano Gallery

Exposoció individual d’un mes de durada al llarg del 2020. Busquem 3 artistes per exposicions d’una durada d’un mes. A l’apartat de la fitxa d’inscripció s’ha d’adjuntar també un document pdf amb exemples d’obres propostes per a exposar i fotos d’exposicions anteriors.

Descarregar bases de Contorno Urbano Gallery (CAT)

Descarregar fitxa d’inscripció de Contorno Urbano Gallery (CAT)

Per a dubtes i més informació: info@contornourbano.com