KWETS1 – AV. ISABEL LA CATOLICA

Al maig de 2015 l’artista urbà Kwets1 inaugurava el projecte MURAL’H , promogut per l’associació Contorno Urbano de L’Hospitalet de Llobregat. Una feina que va necessitar de 12 setmanes per cobrir els més de 1000 m² de pared gris utilitzant 1250 llaunes de MTN 94 i que ha comptat també amb el patrocini de Grup Memora i la col·laboració de Hune a més de Montana Colors.

El contingut de la enorme peça representa les aus migratòries que cada any passen per L’Hospitalet , servint de metàfora que refereix a les milers de persones immigrants que cada any acull la ciutat i la seva capacitat d’integració. A més , el túnel és un dels pocs passos que connecta el nord i el sud del municipi , sent utilitzat a diari per centenars de persones.

Un projecte de tanta importància social com aquest , mereix un seguiment a l’alçada , pel que montana colors ha comptat amb Edgar Lledó per dirigir aquest documental que explica el context , el procés i el resultat de gran part de la feina que hi ha hagut darrere d’aquesta monumental intervenció. La primera acció de MURAL’H , un projecte que pretén actuar sobre tots els barris de L’Hospitalet de Llobregat per transformar la ciutat , partint de la integració social i l’urbanisme.