TONI MOLINS

CAT/ Toni Molins

La feina de Toni Molins és la d’un jove que viu necessitat. Estranyament, no hi ha els dubtes ni les intermitències que podrien ser pròpies de la seva edat. És rotund.

L’objectiu és l’art mateix, després ja veurem en quina forma. Amb molt poc temps ha trobat l’emoció en una taca, ha tastat les trampes de la tècnica i no li ha fet por calcinar etapes de la seva pròpia obra, autodestruir-se si calia o qüestionar el sentit de la pintura avui com a forma d’expressió.

ES/ Toni Molins

La labor de Toni Molins es la de un joven que vive una necesidad. Extrañamente, no hay lugar para dudas propias de su edad. Es rotundo.

El objetivo es el arte por sí mismo, después ya veremos en qué forma. Con muy poco tiempo ha encontrado la forma de expresar la emoción de una mancha, ha saboreado las trampas de la técnica y no le ha pesado calcinar etapas de su propia obra, auto destruyéndose si era necesario o cuestionar el sentido de la pintura como forma de expresión actual.

ENG/ Toni Molins

The work of Toni Molins is that of a young man who lives a need. He’s resounding.

The goal is art for itself, then we’ll see in what form. Toni has found a way to express the emotion of a stain, he has savored the traps of the technique and he has not weighed calcining stages of his own work.

https://www.facebook.com/tonimolinshernandezweb