VALVULAS Y RITMOS

El festival Valvulas & Ritmos porta realitzant-se des de el 2008 a Sant Feliu de Llobregat. A l’any 2015 es va realitzar la primera edició del festival a L’Hospitalet de Llobregat.

Aquest festival es organitzat per l’associació d’art urbà Kaligrafics i la Fundació Contorno Urbano desde l’any 2015. Consta principalment d’exhibicions de Grafiti i concerts de hip-hop.

El projecte aplega anualment a més de 100 escriptors de grafiti a Sant Feliu de Llobregat i es l’exhibició de grafiti més antiga en funcionament de Catalunya i de les més antigues d’Espanya. El festival destaca pel seu caràcter local i auto-gestionat on el 100% dels recursos disponibles es destinen en exclusiva a la producció de l’esdeveniment, cap organització es lucra d’aquest esdeveniment que realitzem de manera gratuïta per l’estima que sentim pels escriptors de grafiti.

El festival també reuneix als escriptors de grafiti locals més veterans amb les noves generacions en un ambient relaxat i de fraternitat que reivindica a aquests artistes habitualment relegats a un paper secundari de l’espectre cultural.

Edicions festival Valvulas & Ritmos

Sant Feliu de Llobregat
2008 – actualitat

Cornellà de Llobregat
2017 i 2018

Esplugues de Llobregat
2016 i 2017

Sant Boi de Llobregat
2016 i 2017

L’Hospitalet de Llobregat
2015 – Actualitat