SOBRENATURAL

05-11-18 / 12 – 12 -18

Nulo

Sota el títol Sobrenatural, l’artista NULO presenta les seves obres d’interior, amb peces que atreuen la mirada i captiven el pensament. Deixant-se portar per les forces de la naturalesa, NULO juga amb els colors i les formes. Els traços enèrgics, fins, lleugers i menys definits representen la força dinàmica. Les pinzellades més pesades, arrodonides i quietes són una al·legoria de la força estàtica.

L’obra de NULO convida a l’espectador a aproximar-se a la naturalesa i a submergir-se al seu món, viu i en constant canvi, encara que no sempre pugui apreciar-se. A més de l’exposició, l’artista uruguaiana participa en el Projecte 12+1 de la Fundació Contorno Urbano, realitzant un mural a Sant Feliu de Llobregat a partir del dilluns 12 de novembre.

Sobrenatural és una exposició on els protagonistes són la naturalesa i les forces que conviuen en ella. L’artista va trobar la inspiració per realitzar-la després que un temporal arrasés amb un bosc sencer a Itàlia, destrossant milions d’arbres al seu pas.

NULO entén la naturalesa com un equilibri entre la força dinàmica i la força estàtica. La força dinàmica és el vent capaç de modelar muntanyes, modificar paisatges i dirigir l’aigua que va solcant la terra. La força estàtica la componen les arrels dels arbres, que poden aixecar el paviment o traspassar murs per obrir-se camí; els pujols, les muntanyes, les pedres que no cedeixen, no cauen, no es vencen davant el vent. Energia versus resistència. Cap d’elles pot viure sense l’altra. Dues forces iguals i alhora contràries.