Gente guay que nos gusta cómo pinta Vol. 2

12/07/2019-20/09/2019

El volum 2 de “Gent guai que ens agrada com pinta” Compta amb obres d’estudi d’artistes reconeguts en l’art urbà com Zurik i El Rughi.

La fundació sense ànim de lucre Contorn Urbano inaugura el divendres 12 de juliol una nova exposició col·lectiva en super galeria d’Hospitalet de Llobregat. S’hi podrà gaudir d’obres d’estudi d’artistes relacionats amb la creativitat urbana, cadascun en super disciplina artística, amb super tècnica i super estil. Participen en l’exposició Zurik, El Rughi, Clara Antón, Dagoe, Miquel Falgas, Xavi CEERRE i Valent Creations, artistes amb una obra molt característica i que estan vinculats d’una manera o altra a la fundació.

“Gent guai que ens agrada com pinta” té un Objectiu d’oci i gaudi, però también Té una part pedagògica, ja que simbolitza la Varietat d’artistes i disciplines que componen en l’actualitat l’escena de l’art urbà a Catalunya. Així, pretén Trencar amb prejudicis que hi ha sobre els artistes urbans i convida a l’espectador a repensar super forma d’entendre l’art.