ESPACIO MATRIOSKA en el projecte Vincles

Espacio Matrioska és un dels col·lectius d’artistes que han participat en la fase d’espais interiors del projecte Vincles, el qual duem a terme amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. La temàtica del mural va ser escollida de manera col·lectiva entre entitats, veïns i veïnes del municipi.

Les escales que uneixen els carrers del barri Sant Josep són un mitjà de comunicació necessari per a entrellaçar. Per a algunes persones, són font de records i anècdotes, per a altres, fruit de treball i esforç amb un gran desenllaç en comú. Aquesta intervenció busca enriquir l’experiència de passejar pel barri, donant color i transformant el barri amb les mateixes veïnes i vies.

Es pot gaudir d’aquest mural a les escales de carrer Benicarló fins carrer Burgos. (Sant Vicenç dels Horts).

Espai Matrioska és un col·lectiu artístic integrat per sis persones amb títol en Belles arts, que desenvolupa el seu treball de mediació, gestió i creació en l’àmbit cultural des de fa tres anys.

Funcionant com un pont entre l’àmbit rural i l’urbà, el nostre principal objectiu és promoure l’intercanvi cultural i la creació artística en totes les seves formes i possibilitats, entenent l’art com una eina social transformadora.