DE TRIPAS AEROSOL en el projecte Vincles

De Tripas Aerosol és un dels artistes que han participat en la fase d’espais interiors del projecte Vincles, el qual duem a terme amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. La temàtica del mural va ser escollida de manera col·lectiva entre entitats, veïns i veïnes del municipi.

Les escales que uneixen els carrers del barri Sant Josep són un mitjà de comunicació necessari per a entrellaçar. Per a algunes persones, són font de records i anècdotes, per a altres, fruit de treball i esforç amb un gran desenllaç en comú. Aquesta intervenció busca enriquir l’experiència de passejar pel barri, donant color i transformant el barri amb les mateixes veïnes i vies.

Es pot gaudir d’aquest mural a les escales de travesera de Barcelona amb carrer Baleares.  (Sant Vicenç dels Horts).

De Tripas Aerosol  és l’àlies d’Artur López, artista urbà que després d’una llarga trajectòria pintant el carrer, centra el seu treball artístic en la part més social creant vincles entre l’art urbà i les persones.

En els seus murals podem observar la força, contrast i moviment que ens recorda lleugerament als seus inicis com a escriptor de grafiti portant part d’ells a ciutats com Barcelona o Madrid.

A més dels murals treballa el reciclatge de manera artística, en el seu projecte «Recicla el Grafiti», reutilitzant els pots d’esprai i donant una nova vida, petit gest per a deixar una menor petjada en el medi ambient.