KTHR al projecte Vincles

 URI KTHR és un dels artistes que han participat en la  fase de microurbanisme del projecte Vincles, el qual duem a terme amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. La temàtica del mural va ser escollida de manera col·lectiva entre entitats, veïns i veïnes del municipi.

A la fase de microurbanisme s’han intervingut espais reduïts del barri de Sant Josep i del barri del Centre per fer-los més amables i adaptar-los a les inquietuds i necessitats de la ciutadania. En aquest cas també s’han organitzat residències d’artistes que han treballat amb la comunitat totes les fases de la intervenció.

Es pot gaudir d’aquest mural al carrer de Sant Joan Bosco (Sant Vicenç dels Horts).

URI KTHR és l’àlies d’Oriol, un jove artista de Sant Boi de Llobregat que va començar la seva marxa pel muralisme a través del grafiti i estudiant en la universitat de Barcelona de Belles Arts on va començar a desenvolupar un estil propi. On imperen la representació realista de rostres de dones i d’animals. Així com la paleta de color única que fa viatjar a l’espectador a través de la fantasia única per les seves obres.