HONORE PERRINE en el projecte Vincles

Perrine Honore és una de les artistes que han participat en la fase d’espais interiors del projecte Vincles, el qual duem a terme amb l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. La temàtica del mural va ser escollida de manera col·lectiva entre entitats, veïns i veïnes del municipi.

Les escales que uneixen els carrers del barri Sant Josep són un mitjà de comunicació necessari per a entrellaçar. Per a algunes persones, són font de records i anècdotes, per a altres, fruit de treball i esforç amb un gran desenllaç en comú. Aquesta intervenció busca enriquir l’experiència de passejar pel barri, donant color i transformant el barri amb les mateixes veïnes i vies.

Es pot gaudir d’aquest mural a les escales de carrer Badajoz fins carrer Balaguer. (Sant Vicenç dels Horts).

Perrine Honoré és una il·lustradora i dissenyadora gràfica francesa. Ha realitzat estudis de Disseny de Moda (Suecia), Disseny Gràfic (Epsaa, París) i un Màster en Disseny i Comunicació (Elisava, Barcelona). L’il·lustració és l’àmbit on se sent més còmode, li permet una major llibertat per expressar-se i poder bolcar tots els seus pensaments. A través d´una estètica festiva i acolorida, construeix un univers crític on queda en rellevància el descontrol i l´espontaneïtat. Troba inspiració amb artistes i dissenyadors contemporanis, així com a l’història de l’art i la vida quotidiana. Participa sovint en fanzins i està constantment buscant col·laboracions.