NEXT STOP: LAST CALL BARCELONA SHOWDOWN by Blood and Madnees

13/03/2020-10/04/2020

Les fotografies i algunes il·lustracions “Blood and madness” omplen la nova de la Contorn Urbà Gallery, entorn al futur del llancament del llibre amb el nom “Barcelona Showdown”.

Abans del seu llançament, Barcelona Showdown fa la seva última parada en la Galeria Contorn Urbà divendres que ve 13 de març.
Next Stop: Last Call Barcelona Showdown és una mostra centrada en la action grafiti photography de Mark Madness, una exploració malaltissa del metre de Barcelona com a context preferent del grafiti.

Dins d’aquest sistema i en temps real a la pròpia acció adrenalínica, Mark destaca com a fotògraf per la seva visió de conjunt i el control perifèric de totes les circumstàncies del tauler de joc suburbà. Tensió, creació, confrontació i negociació són aspectes del grafiti als quals Mark dóna un significat personal a través de la cambra, generant fotografies que ja han esquitxat publicacions com Egowar Magazine i Tramuntana.
A la sala també podràs veure una selecció de les il·lustracions que Alejandro Alonso ha dissenyat per al llibre i una mostra de les fotografies d’arxiu cedides pels escriptors més rellevants de Barcelona. A més, l’exposició comptarà amb una breu presentació a càrrec de Jaume Gómez.

Pròxima parada Last Call Barcelona Showdown!