ROUND 4: IMON BOY

Obra

Amb l’estètica d’un videojoc, ImonBoy representa un partit de tennis que s’està jugant sobre un vagó de tren. Com en altres escenes que acostuma a pintar, el protagonista de l’obra és el propi ImonBoy, qui es disputa la jugada contra un segurata. D’aquesta forma, l’obra es converteix en una metàfora de la realitat que viuen els escriptors de grafiti.

L’artista;

Aquest artista porta anys en el món del grafiti, alternant les seves peces al carrer amb altres projectes d’estudi de forma paral·lela. De manera autoreferencial, porta al pla artístic tots els aspectes que apareixen en la seva vida: grafiti, videojocs, internet, cinema, música, viatges, noies, amics, etc. La clau de la seva producció és la unió de tots aquests elements pop i la curiositat pel dibuix i la cerca de noves formes i escenaris.

Gràcies a beques i exposicions, s’ha pogut veure la seva obra en La Tèrmica, CAC Màlaga, MAD d’Antequera, Programa Iniciar-te o galeries com a Positive Propaganda (Munic), Galeria Birimbao, Affenfaust Galerie (Hamburg), District Gallery (Filipines), Adjust Wynwood (Miami), GoodSpace Gallery (Sidney) o Martinez Gallery (Nova York).

Istagram: @Imon_boy