Qui som?

Missió

La nostra missió és estudiar, promoure i conservar l’art urbà així com accelerar-lo a la societat mitjançant accions de creativitat urbana. La creativitat urbana és un nou model d’unió entre l’art i la ciutat, on l’obra s’adapta a les necessitats de l’espai i de les persones d’una manera integral i orgànica.

Això ens permet intervenir de manera contextualitzada als espais més deteriorats o més demandats pels veïns. Aquesta nova manera de veure la ciutat sorgeix de la necessitat de replantejar-nos les nostres ciutats per millorar la qualitat de vida de les persones que hi viuen. La millora implica abordar no només els problemes de sostenibilitat o mobilitat sinó també en incorporar l’art i la cultura com a elements transformadors i de canvi a la nostra societat.

Què Fem

La promoció i l’estudi de la creativitat i de l’art urbà és la nostra prioritat. Desenvolupar projectes a mida per ajuntaments, centres educatius o empreses interessades en la intervenció comunitària i comissària de l’espai públic.

  • 112 Murals
  • 1200 Participants
  • 24 Entitats
  • 3 Publicacions
  • 3 Exposicions col·lectives
  • 170 Artistes
  • Més de 4000 m2 pintats
Valors del projecte

CIUTAT
Hem de aprendre a veure l’art com una eina per la solució dels problemes de la nostra ciutat i incorporar-lo com a apartat de nous processos de canvi. L’art és un motor de canvi i de millora social.

PERSONES
Al treballar en l’espai públic, l’objectiu és tenir en compte el destinatari de les nostres accions a les persones. És essencial arribar al nostre públic amb accions que impactin realment al seu dia a dia i que siguin una experiència emocionant i duradora.

CULTURA
Volem apropar la cultura a les persones que formen part una vegada mes del paisatge urbà. És molt important per nosaltres proposar nous models de gestió de l’espai públic.